Etusivulle - Myllyhoidon logo

AlasivunKUVAsyksy

Ajankohtaista

Et ole yksin, hae apua nyt!

Päihderiippuvuus ei ole kenenkään syy, vaan kliinisesti todennettavissa oleva sairaus, josta voi toipua. Toipuminen tarkoittaa aina kokonaan päihteetöntä elämäntapaa.

Yksilöllisesti rakennettu, yhteisöllisyyteen ja vertaistukeen sekä 12 askeleen toipumisohjelmaan perustuva Myllyhoito sopii hoidoksi kaikille riippuvuussairauksille.

Myllyhoitoklinikka

Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikallamme toteutetaan Minnesota-mallin mukaista ammattitaitoista ja ihmisläheistä hoitoa riippuvuuteen sairastuneille ja heidän läheisilleen jo yli 30 vuoden kokemuksella. Työmuotona on Myllyhoito®.

Uutuutena Iltamylly, jossa voit käydä työn ohella! Kokoontumisajat: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17-20. Hoidon kesto viisi viikkoa. Jatkoryhmä kerran viikossa vuoden ajan. Hinta 2500 euroa. Lisätiedot ja tiedustelut: Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikka, Hämeenkatu 9 A 22, 15110 LAHTI, 044 3533 490

Lahdessa toimivalta Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikalta saatavana myös arviointipalvelua päihde- ja peliriippuvuuden tai muun riippuvuusongelman havaitsemiseen ja arviointiin. Katso tarkemmat tiedot Myllyhoitoklinikat -sivulta.

 


 

Myllyhoito 1/2017

Uusin Myllyhoito -jäsenlehti on ilmestynyt. Voit lukea lehden klikkaamalla tästä.

 

 

 

Tulosta

Hallinta