Ruoka ja riippuvuus -hanke tarjoaa tukea ja apua

Ruoka ja riippuvuus -hanke (2018–2020) tarjoaa tukea ja apua hallitsemattomasta syömisestä kärsiville sekä koulutusta sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille ruokaan ja syömiseen kohdistuvasta riippuvuudesta. Lisäksi tavoitteena on lisätä tietoisuutta ruokariippuvuudesta sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisten keskuudessa sekä yhteiskunnallisesti.

Kärsitkö sinä tai läheisesi ahmimisesta? Hankkeessa järjestetään maksuttomia Voimaa vertaistuesta -ryhmiä sekä tapahtumia ympäri Suomea kaikille hallitsemattomasta syömisestä kärsiville. Voit myös osallistua keskusteluun suljetussa Facebook-ryhmässä tai keskustella luottamuksellisesti asiantuntijan kanssa puhelintunnilla.

Lisätietoja toiminnasta löytyy Ruoka ja riippuvuus -projektin omilta verkkosivuilta osoitteesta www.ruokariippuvuus.fi. Ruoka ja riippuvuus -hanke toimii STEA:n (ent. raha-automaattiyhdistyksen) hankeavustuksella.

Yhteydenotot ja lisätiedot: Projektipäällikkö Marianne Luojola, puh. 040 570 5183.
ruokariippuvuus@myllyhoito.fi

Seuraa hanketta Facebookissa ja Instagramissa.

Millainen suhde Sinulla on ruokaan ja syömiseen? Vastaamalla rehellisesti väittämiin voit selvittää kärsitkö hallitsemattomasta syömisestä.