Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikka

Päihdeterapeutit Minna Ekholm ja Elina Lonka

Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikka Oy
Hämeenkatu 9 A 22
15110 LAHTI
ph.klinikka(at)myllyhoito.fi

Klinikkamme opastaa hoitoon hakeutumisessa. Tiedustelut ja paikkavaraukset arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana.

puh. 044 353 3490

 

Myllyhoitoklinikoilla tarjotaan minnesota-mallin mukaista ammattitaitoista ja ihmisläheistä hoitoa riippuvuuteen sairastuneille ja heidän läheisilleen. Työmuotona on Myllyhoito®.

Hoidon kesto ja sisältö vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoidon keskeisiä elementtejä ovat 12 askeleen ohjelman hyödyntäminen, yksilö- ja ryhmäterapiat sekä vertaistuki. Läheisille on oma ohjelma.

Hinta: 115€/päivä ja asumisen kanssa täysihoidolla 160€/päivä. Huom: Hoidon hintaan kuuluu vuoden mittainen jatkoryhmä. Huom: Hoitojaksoa varten voi saada maksusitoumuksen!

 

 

Uutuutena Iltamylly!

Myllyhoito, jossa voit käydä työn ohella! Kokoontumisajat: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17-20. Hoidon kesto viisi viikkoa. Jatkoryhmä kerran viikossa vuoden ajan. Hinta 2500 euroa. Kysy lisää: 044 353 3490

 

 

 

Hyvä päihdealan ammattilainen: arviointiapua riippuvuusongelman havaitsemiseen ja arviointiin

Arviointipalvelumme auttaa asiakkaasi kokonaistilanteen arvioinnissa sekä yhteisessä päätöksenteossa. Arviointi auttaa myös asiakasta hahmottamaan oman tilanteensa ja mahdollisen hoidon ja tuen tarpeen.

Kolmen käyntikerran arvioinnissa Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikalla käytetään monidimensionaalista arviointimallia, jossa arvioidaan päihteidenkäyttöä, pelaamista, fyysistä tilaa, tunneperäisiä ja käyttäytymisen ongelmia, hoitovalmiutta, selviytymistaitoja sekä ympäristötekijöitä.

Asiakaslähtöisen arviointikeskustelun suorittavat Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikan asiantuntevat ammattilaiset. Arviointikeskustelujen pohjalta laaditaan kirjallinen kokonaisarviointi, joka sisältää myös mahdollisen hoitosuosituksen. 

Kolmen arviointikerran hinta yhteensä 135 euroa.

Lisätiedot klinikalta (yhteystiedot yllä).