Haluatko kehittää yhdistyksen toimintaa? Omaatko kokemusta järjestön johtamisesta ja hallinnon pyörittämisestä? Kaipaatko työtä, jolla on merkitystä? Myllyhoitoyhdistys etsii uutta toiminnanjohtajaa!

Myllyhoitoyhdistyksen tarkoituksena on myllyhoidollisen työotteen edistäminen ja päihde- ja muihin haitallisiin riippuvuuksiin sairastuneiden sekä heidän läheistensä auttaminen. Myllyhoitoyhdistys on sitoutumaton valtakunnallinen yleishyödyllinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka työntekijät työskentelevät Tampereella, Jyväskylässä, Varkaudessa, Naarajärvellä, Sotkamossa ja Helsingissä. Toimintaamme rahoitetaan pääosin Veikkauksen tuella.

Toiminnanjohtajana vastaat Myllyhoitoyhdistyksen strategian mukaisen operatiivisen toiminnan johtamisesta ja resurssien riittävyydestä sekä seurannan, arvioinnin ja raportoinnin toteutumisesta hallitukselle, jäsenistölle ja rahoittajille.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Arvostamme:

  • kokemusta järjestön tuloksellisesta johtamisesta ja raportoinnista
  • kokemusta asiantuntijaorganisaation talous- ja henkilöstöjohtamiskokemusta
  • kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta
  • kiinnostusta kehittää toipumiskeskeistä hoitoa
  • päihdealan ja myllyhoidollisen työotteen tuntemista.

Toivomme toiminnanjohtajalta:

  • ihmisläheisyyttä ja työyhteisötaitoja
  • innostunutta ja kehitysmyönteistä asennetta
  • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • valmiutta matkustamiseen kotimaassa sekä satunnaiseen ilta- ja viikonlopputyöhön.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kehittyvän yhdistyksen johtopaikalla, joustavat etätyömahdollisuudet sekä asiantuntevat ja mukavat työtoverit.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.1.2020. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Sen aluksi noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tiiviit hakemukset palkkatoiveineen (Sos. järjestöjen TES) sekä ansioluetteloineen 20.10. mennessä pyydämme lähettämään osoitteeseen rekry@myllyhoito.fi Kirjoita viestin otsikoksi Toiminnanjohtaja. Liitä hakemuksen yhteyteen lyhyt (1 sivu) näkemyksesi päihdehuollon kehittämisestä Suomessa. Lähetä kaikki dokumentit pdf-muotoisina.

Lisätietoja sähköpostitse myka@myllyhoito.fi tai puhelimitse 040 729 1171 toiminnanjohtaja (vt.) Jaana Juosilalta torstaisin 3.10., 10.10. sekä 17.10. klo 10-12.

Lisätietoja yhdistyksestä: www.myllyhoito.fi