Tilaisuus täynnä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia viikon 36 aikana.

Miten addiktio, trauma ja toimijuus kietoutuvat yhteen? Lämpimästi tervetuloa oppimaan uutta Myllyhoitoyhdistyksen järjestämään maksuttomaan koulutuspäivään 29.11.2019. Koulutuspäivä järjestetään Helsingin Tapahtumatalo Bankissa osoitteessa Unioninkatu 20 klo 8.30.-15.30.

Tilaisuus on kohdistettu kaikille päihdetyössä toimiville sekä sellaisessa toimessa tai toiminnassa mukana oleville, joita tämä aihealue koskettaa. Maksuton koulutuspäivä tarjoaa paljon uusia näkökulmia ja keinoja riippuvuuteen sairastuneen voimavarojen vahvistamiseksi sekä elämänmuutoksessa tukemiseksi.

Koulutuspäivän luennoitsijoina toimivat Filosofian tohtori Susanne Uusitalo, sosionomi (YAMK) ja kokemustutkija Mai Peltoniemi sekä kokemusasiantuntija, näyttelijä (TeM) Natalil Lintala. Susanne Uusitalo avaa luennossaan toimijuuden ymmärtämisen tapoja addiktiossa. Mai Peltoniemi luennoi traumasta ja addiktiosta ottaen huomioon voimauttavan näkökulman.

Luentojen jälkeen on yhteinen Traumatietoisuus-käytännön työkaluja ammattilaisille -työpaja, jossa pureudutaan konkreettisesti traumojen kohtaamiseen. Työpajan ohjaavat Myllyhoitoyhdistyksen Ruoka ja riippuvuus -hankeen projektipäällikkö Marianne Luojola sekä psykoterapeutti Kristiina Niskanen.

Osallistujille tarjotaan maittava aamiainen, lounas sekä iltapäiväkahvit. Tilaisuudessa kuullaan asiantuntijoiden näkemyksiä aiheesta, mutta tilaa on runsaasti myös yleisön kysymyksille ja keskustelulle.

Koulutuspäivän alustava aikataulu:
8.30 Aamukahvi
8.50-9.00 Päivän aloitus
9-10.15 Filosofian tohtori Susanne Uusitalo: Addiktio ja toimijuus. Luennossa avataan toimijuuden ymmärtämisen tapoja addiktiossa.
10.15-11.30 Kokemustutkija Mai Peltoniemi: Trauma ja addiktio – voimauttava näkökulma
11.30-12.30 Lounas
12.30-13.30 Kokemusasiantuntija ja näyttelijä Natalil Lintala: Riippuvuudesta toipumiseen.
13.30-15.30 Traumatietoisuus-käytännön työkaluja ammattilaisille -työpaja ja iltapäiväkahvit

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tapahtumaan mahtuu ensimmäiset 100 ilmoittautujaa. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä ennen 22.11.2019, jonka jälkeen peruuttamattomista poisjäänneistä veloitetaan 30 euron ateriakulut.

Tapahtuman löytää myös Facebookista (linkki Facebook-tapahtumaan).

Lisätietoja: Elina Lehtomäki, elina.lehtomaki@myllyhoito.fi

(Rekisteri- ja tietosuojaseloste)