Tilaisuus on täynnä. KOULUTUSPÄIVÄ Kajaanissa 30.10.2019: Nainen ja Riippuvuus – Naiserityisyys päihdetyössä

Myllyhoitoyhdistys järjestää keskiviikkona 30.10. maksuttoman koulutuspäivän Kajaanin Impilinnassa klo 8.30-15.00. Impilinnan upea kartano sijaitsee Kajaanin Linnantauksessa osoitteessa Kirkkoahontie 94A.

Koulutuspäivän aikana paneudutaan naiserityisyyteen riippuvuuden hoidossa, eli mitä tulisi ottaa huomioon silloin, kun asiakkaana on nainen. Koulutuksessa keskustellaan myös yhteisöllisyyden ja vertaistuen merkityksestä naiserityisessä päihdetyössä.

Naiserityisen päihdetyön asiantuntijoina seminaarissa ovat Katja Näätänen hoitokoti Tuhkimosta, sekä Myllyhoitoyhdistyksen Piia Sumupuu ja Marianne Luojola.

Hoitokoti Tuhkimossa työskentelevä Katja Näätänen avaa puheenvuorossaan mitä naiserityisyys käytännössä tarkoittaa päihdehoidossa. Myllyhoitoyhdistyksen Tietoisesti kohti parempaa -hankkeen projektikoordinaattorin ja muutosvalmentajan Piia Sumupuun esityksessä paneudutaan itsemyötätunnon merkitykseen riippuvuudesta toipumisessa. Ruoka ja riippuvuus -hankkeen projektipäällikkö Marianne Luojola puhuu koulutuksessa hallitsemattomasta syömisestä riippuvuuden näkökulmasta.

Osallistujille tarjotaan maittava aamiainen, lounas sekä iltapäiväkahvit kauniissa kartanoympäristössä. Tilaisuudessa kuullaan asiantuntijoiden näkemyksiä aiheesta, mutta tilaa on runsaasti myös yleisön kysymyksille ja keskustelulle.

Tilaisuus on kohdistettu kaikille päihdetyössä toimiville sekä sellaisessa toimessa tai toiminnassa mukana oleville, joita tämä aihealue koskettaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tapahtumaan mahtuu ensimmäiset 30 ilmoittautujaa. Tapahtuman löytää myös Facebookista (linkki Facebook-tapahtumaan).

Lisätietoja: Elina Lehtomäki, elina.lehtomaki@myllyhoito.fi