Tilaisuus täynnä! // AAMUPALASEMINAARI 18.10.2019: Aivot ja riippuvuus

Myllyhoitoyhdistys järjestää perjantaina 18.10. maksuttoman aamupalaseminaarin Helsingissä kahvila Monamissa Rastilan kartanossa klo 8.30-11.30. Rastilan kartano sijaitsee metroradan varrella Rastilan leirintäalueen yhteydessä osoitteessa Karavaanikatu 4.

Aamupalaseminaarissa perehdytään riippuvuuden neurobiologiaan sekä siihen, miten tämä näkökulma otetaan huomioon päihdehoidossa. Asiantuntijoina seminaarissa toimivat ylilääkäri ja Tampereen yliopiston professori Mauri Aalto sekä Toipumo-päihdekuntoutuslaitoksen lääkäri (psykiatrian erikoislääkäri, päihdelääketieteen erityispätevyys) ja Myllyhoitoyhdistyksen hallituksen jäsen Antti Loimalahti.

Osallistujille tarjotaan maittava aamiainen kauniissa kartanomiljöössä. Aamupalaa nauttiessa pääsee kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä aiheesta sekä halutessaan myös osallistumaan keskusteluun.

Tilaisuus on kohdistettu kaikille päihdetyössä toimiville sekä sellaisessa toimessa tai toiminnassa mukana oleville, joita tämä aihealue koskettaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Inka Lähteenaro, inka.lahteenaro@myllyhoito.fi