(Tilaisuus täynnä) AAMUPALASEMINAARI 13.9.2019: Nainen ja Riippuvuus – Naiserityisyys päihdetyössä

Myllyhoitoyhdistys järjestää perjantaina 13.9.2019 maksuttoman aamupalaseminaarin Helsingissä Ohmygoodness-kahvilassa klo 8.30-11.30. Kahvila sijaitsee Kalliossa osoitteessa Vaasankatu 14. Seminaarissa paneudutaan naisten erityispiirteisiin päihdetyössä, eli mitä tulisi ottaa huomioon silloin, kun asiakkaana on nainen. Seminaarissa keskustellaan myös yhteisöllisyyden ja vertaistuen merkityksestä ennaltaehkäisevässä, naiserityisessä päihdetyössä.

Naiserityisen päihdetyön asiantuntijoina seminaarissa ovat Katja Näätänen hoitokoti Tuhkimosta sekä Annina Laaksonen ja Liisa Kiilunen Naistenkartano ry:stä. Osallistujille tarjotaan maittava aamiainen, jota nauttiessa pääsee kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä aiheesta sekä halutessaan myös osallistumaan keskusteluun.

Tilaisuus on kohdistettu kaikille päihdetyössä toimiville sekä sellaisessa toimessa tai toiminnassa mukana oleville, joita tämä aihealue koskettaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tapahtumaan mahtuu ensimmäiset 30 ilmoittautujaa. Tapahtuman löytää myös Facebookista.

Lisätietoja: Elina Lehtomäki, elina.lehtomaki@myllyhoito.fi

Tilaisuus on täynnä.