Myllyhoitoyhdistyksen Ruoka ja riippuvuus -hanke järjestää maksuttomia Voimaa vertaistuesta -ryhmiä hallitsemattomasta syömisestä kärsiville. Ilmoittautuminen syksyn 2019 ryhmiin on alkanut!

Ryhmässä saat tukea ja tietoa hallitsemattomasta syömisestä toipumiseen. Ohjaajina toimivat Ruoka ja riippuvuus -hankkeen asiantuntijat. Myös vertaistuki on tärkeässä roolissa. Ryhmä koostuu asiantuntijoiden luennoista, erilaisista tehtävistä ja harjoituksista sekä ryhmässä jaettavista kokemuksista. Ryhmiä seuraa myös verkko-ohjaus, joten osallistujalla tulee olla käytössään Facebook-profiili ja mahdollisuus videoyhteyteen. Ryhmään osallistuvan tulee sitoutua myös verkko-ohjaukseen. Viikonlopun kestävät ryhmät sisältävät ruokailut ja majoituksen.

Lähetä ilmoittautumisesi sähköpostilla osoitteeseen ruokariippuvuus@myllyhoito.fi ja kerro itsestäsi ja tilanteestasi, sekä mihin ryhmään haluaisit osallistua. Paikkoja on rajoitetusti, joten kaikki halukkaat eivät välttämättä mahdu mukaan. Toimi siis pian! Vahvistamme osallistumisesi erillisellä viestillä. Saat lähempänä tapahtumaa infokirjeen, josta löytyy tarkempaa tietoa viikonlopun kulusta.

21.-22.9.2019. Uusimaa. Voimaa vertaistuesta -ryhmä. Viikonloppua seuraa verkko-ohjaus. Lisätietoja hankkeen Facebook-sivulta.
5.-6.10.2019. Mikkeli. Voimaa vertaistuesta -ryhmä. Viikonloppua seuraa verkko-ohjaus. Lisätietoja hankkeen Facebook-sivulta.
28.10.2019 alkaen. Voimaa vertaistuesta -verkkoryhmä. Kesto kolme kuukautta. Lisätietoja hankkeen Facebook-sivulta.
13.11, 20.11 ja 27.11.2019. Jyväskylä. Voimaa vertaistuesta -iltaryhmä. Iltatapaamisten lisäksi ryhmä sisältää verkko-ohjausta. Lisätietoja hankkeen Facebook-sivulta.

Voimaa vertaistuesta -ryhmiimme voi osallistua omasta paikkakunnasta riippumatta.

Seuraa hanketta Instagramissa ja Facebookissa

Hanketta rahoittaa Stea.