Myllyhoitoyhdistys aloittaa päihderiippuvaisten tukihenkilötoiminnan Kainuussa keväällä 2019. Nyt on mahdollista ilmoittautua mukaan viikonlopun kestävään tukihenkilökoulutukseen!

Vertaistukihenkilönä päihderiippuvaiselle tai riippuvuudesta toipuvalle voi toimia tavallinen, välittävä aikuinen, jolla on omakohtainen toipumiskokemus päihderiippuvuudesta tai läheisenä olemisesta. Vertaistukihenkilönä toimiminen tuo parhaimmillaan merkityksellisyyttä niin tuettavalle kuin tukihenkilölle itselleenkin. Koulutuksesta saa ymmärrystä vertaistoiminnasta eikä se velvoita toimimaan jatkossa tukihenkilönä.

Tukihenkilökoulutus järjestetään Kainuun opistolla, Mieslahdella 17.-19.5.2019. Kouluttajana toimii Tukihenkilötyö ry. Koulutukseen kuuluu ruokailutarjoilut ja paikan päällä on myös mahdollista yöpyä. Koulutus on täysin maksuton.

Tervetuloa mukaan! Jos olet kiinnostunut toiminnasta tai sinulle heräsi kysyttävää, otathan yhteyttä:

Elina Lehtomäki, elina.lehtomaki@myllyhoito.fi tai puh. 044 03 99 539

Piia Sumupuu, piia.sumupuu@myllyhoito.fi

Yhteistyössä Tukihenkilötyö ry
www.tukihenkilotyo.fi

Tukihenkilö_mainos_02_2019_final (pdf.-muotoinen ilmoitus tulostettavaksi)